31. maj 2010

15minutter..

Photobucket

PRÆCIS 15 minutter havde jeg imorges kl 9.15 til at gøre mig klar, før jeg skulle ud af døren. Jeg blev ringet op og havde pludselig fået en akut tid hos en speciallæge, inden for tre kvarter. Shiiit! Havde ikke tænkt mig at min nye bukser fra H&M FAA skulle styles sådan, men det var nemmest og mest simpelt, der da jeg stod der foran klædeskabet og havde ½minut til at bestemme mig. Jeg er ret glad for bukserne, de er så behagelige og printet er så flot. Super godt køb, tak til Ditte, som skaffede dem til mig helt fra AA!

Jeg læser til eksamen i disse dage. Skal snart til den mest frygtede eksamen i mit uddannelsesliv, så jeg prøver at forberede mig så godt jeg kan. Glæder mig til den er overstået, så skal jeg til gadefest i København. Distortion starter nemlig onsdag og det er så fedt. Tjek programmet her!

AFFORDABLE LUXURY.

Photobucket
Photobucket
(Billeder lånt af ulrikkelunds.blogg.no og lindex.com)
Lindex har lanceret en linje tøj og smykker, som de kalder affordable luxury. Luksus man kan betale er lige noget for mig! :) Jeg er især vild med "diamant"halskæden og "diamant"armbåndene, som Carmen Kass worker på den klassiske måde øverst. Halskæden ser rigtig flot ud tæt på og jeg tror at den vil være perfekt til et par jeans, hæle og en plain grå/hvid tee. I følge Lindex' hjemmeside koster halskæden 249svenske kroner og armbåndene 129svenske kroner. Desværre kan jeg ikke finde smykkerne i deres onlineshop. Så jeg må holde øje med onineshoppen den næste uges tid. Måske er jeg heldig, at kunne finde smykkerne, når jeg skal til Sverige i midten af næste måned.

30. maj 2010

Smækbuks?

Photobucket
Klingen har gjort det igen. Hun har taget et par smækbukser på fra Mango og hun ser fantastisk ud. Hvis jeg tog et par smækbukser på, ville jeg ligne en folkeskolelærer gone wrong.. (EHEM!).. Smækbukser er vel på mange måder ligesom buksedragter. Nemlig et meget nemt stykke tøj, hvor man skal kun tage stilling til en ting. Det kan jeg godt lide! Jeg overvejer sagen.. Hvad siger I til det? Noget for jer?

Det er Tinas skyld.

Photobucket

(Billede lånt af hellcandymakeup.blogspot.com)

"Like dipping fingertips in liquid copper bronze".. Sådan skriver en neglelak-nørd inde på sin blog om MAC originality neglelakken. Den er fra MACs pret-a-papier-kollektion, som består af nude og bronze-farvet makeup og neglelak. Jeg købte den, ved en fejltagelse, forleden i mac-standen i magasin og det burde jeg ikke have gjort! Det er jo sidst på måneden og jeg skulle egentlig ikke have noget, men så skulle jeg jo lige købe noget for Tina, og det ene tog det andet.. Undskyldninger er der nok af, haha. Pludselig havde jeg købt ovenstående fantastiske neglelak. Det er Tinas skyld.. :) Den er super smuk og jeg glæder mig til at have bronzefarvede negle hele sommeren.

29. maj 2010

FILM & ANTABUS.

Photobucket

I går aftes konstaterede vagtlægen at jeg skulle på en striks penicillinkur. På døgnapoteket fortalte de mig at penicillinen jeg skal indtage, har antabusvirkning og at jeg under ingen omstændigheder må drikke alkohol de næste 7-10 dage. NEDTUR! I dag stod den nemlig på SATC2-arrangement arrangeret af Friis og co. Selvfølgelig var der masser af cosmos og champagne og de der kender mig ved, at jeg virkelig elsker champagne. Der var der ikke sparet på noget til det hyggelige formiddagsarrangement, men jeg måtte desværre nøjes med en kop te inden og en cola under filmen. Ang. filmen - Jeg er ikke ligefrem den største SATC-pige. Bevares, har selvfølgelig set alle afsnit og et par genudsendelser + første film. Jeg kan godt lide universet og tager lidt SATC som det er og derfor blev jeg ikke skuffet i dag. Filmen hvirvlede mig ind i universet og det er egentlig det, det handler om, når jeg ser SATC. Den kan bestemt anbefales..

Efter filmen tog jeg med et par bloggere hen på Sankt Hans torv til en kop kaffe. Det var skide hyggeligt, men koldt.. :) Jeg har jo nærmest ikke noget tøj på i dag. Haha. Nu står den på sushi + japansk kartoffelsalat og Melodi Grand Prix. Jeg har kun hørt den danske sang en gang, men håber på det bedste.. GO DANMARK! Hav en dejlig lørdag aften.

Støvler i starten af juni?!?!

(Billede lånt af unlikely.dk)

Hos Friis faldt jeg over disse lækre sko! Modellen hedder Roska og de koster 899kr. De er i butikkerne og online nu. Desværre må jeg lige vente og se næste måneds økonomi an og slå mig selv lidt i hovedet, mens jeg tænker; hvem køber egentlig støvler i starten af juni?! Men de kunne jo købes nu og bruges i sensommeren og til efteråret. Hvilken farve kan I bedst lide? Jeg er mest til de lyse. De er FIERCE!

28. maj 2010

Alt for mange ansigtsudtryk, alt for lidt tid.


Hej hej. I går var jeg til en fin event "Triumph Inspiration Award". Der var champagne, flot undertøj og kendisser. Jeg skriver mere om det senere, når jeg har mere overskud. Lige nu sidder jeg nemlig i min sofa i nattøj med feber. Min kæreste siger at jeg er blegere end normalt og normalt er jeg bleg, så forestil dig lige, hvor bleg jeg er nu! Haha.

I går tog Mikkel de her seks billeder af mig og jeg synes altså det er lidt sjovt, at de alle blev med så forskellige underlige ansigtsudtryk. Derudover udfordrede han mig til at bruge dét billede med tænderne (nr.4, hvis du er i tvivl :)) her på bloggen.. SOM OM, jeg er så forfængelig at jeg ikke tør lægge et billede op med kanintænder. Tsk! :)

Jeg er en dårlig blogger i disse dage og jeg er slet ikke så interessant for tiden, men jeg skal nok vende stærkt tilbage. Det lover jeg! Lige nu vil jeg gerne komme ovenpå, så jeg kan gå til SATC2 forpremiere i Empire Bio i morgen formiddag. Jeg SKAL være rask til det! Hav en god fredag aften derude.

27. maj 2010

Safari-klar!

PhotobucketPhotobucket

Min parka fra ellos er ankommet og den er ret fin. Den kostede mig 235kr inkl. porto og jeg er ret tilfreds med den. Det er jo stadig rocker koldt i det her land, så den kan fin bruges resten af foråret og i forsommeren. Mit outfit er fra i går, hvor jeg forsøgte mig med at binde en knude på min leoskjorte. Til sommer vil jeg måske bruge skjorten med knude og shorts og måske være modig nok til at vise en smule bart maveskind. Total 90'er! :)

Jeg har holdt lav profil de sidste par dage, fordi jeg har været i gennem noget ret vigtigt i mit liv, som jeg meget gerne vil dele med jer en af de næste dage. I dag gik jeg dog lidt ud i virkeligheden og tog til et Triumph/Costume-show i Magasin, hvor jeg hang ud med en masse rare bloggermennesker. Det var virkelig dejligt at komme lidt ud! :) Nu vil jeg køre en tur med min kæreste - Håber på is!

Dagens fra Thailand.

Photobucket
TILLYKKE NINJA! I dag bliver min bedre kvindelige halvdel, Nina 24år! Lige PT. er hun på vej til Vietnam fra Thailand. Hun sendte mig forleden disse billeder af sig selv og 79.95kroners-maxi på en thailandsk strand. Kjolen har jeg sendt ned til hende, med hjælp fra hendes kæreste, som tidligere på måneden besøgte hende i Thailand. Sammen med kjolen gav jeg hende lækker summersbirdchokolade, som hun elsker. Elsker forresten hendes modeblogger-pose på ovenstående billede - Hun har bestemt lært fra den bedste.. :) I næste måned kommer hun endelig hjem efter næsten 5 måneder i Asien. Det bliver så godt!

TILLYKKE NINJA! <3

26. maj 2010

Elektronisk karneval i billeder.





Photobucket
Efter elektronisk karneval i lørdags, er jeg for alvor begyndt at glæde mig til Roskilde festival! :) Jeg havde en LBD, trenchcoat og hvide sneaks på. På nederste billede står jeg med Ninas kæreste, Sebastian, som har været hjemme på orlov fra Afghanistan, han tager desværre afsted igen i dag og er væk yderligere 3 måneder. Men sikke en god lørdag vi havde!

Anbefaling - Hemp hand protector.


Jeg vil anbefale jer et produkt, som jeg er særlig glad for - nemlig håndcremen 'hemp hand protector' fra Body Shop. Normalt er jeg ikke så meget for Body Shops produkter, da jeg har meget sart hud og ikke kan tåle meget af deres ansigtscreme. Jeg synes tilgengæld at håndcremen her er helt fantastisk. Jeg opdagede den hos mine forældre, da min mor bruger den. Duften er meget speciel, men den fugter hænderne så godt, at det ikke gør noget at den dufter lidt underligt. Jeg købte den selv forleden.. Jeg er nemlig virkelig imponeret over dens virkning. Den koster 100kr for 100ml. Man kan også få en mindre version til tasken. 'Hemp hand protector' er hermed dagens anbefaling herfra.

(Jeg tænkte at min Iphone ville gøre billedet lidt mere interessant.. Haha :))

25. maj 2010

Læder, striber, denim, converse..

Photobucket

..Sådan lyder opskriften på det perfekte helligdags-outfit. Billedet er fra i går, hvor jeg havde fri sammen med kæreste. Vi spiste dejlig frokost hos svigermormor og kørte derefter til Roskilde for at spise dagens 2. frokost med kærestes bror på Café Vivaldi. Meget sultne mennesker, vi er.. Haha.

I dag hører I ikke mere fra mig, da jeg skal klare noget vigtigt, som nok ikke vil give mig det store overskud resten af dagen. Så jeg håber at I får en super dag og at solen vil skinne på jer.

24. maj 2010

LEOBUKS!



Jeg fik aldrig fingrene i leobuksen fra H&M FAA - Men det gjorde Ditte heldigvis! Da jeg havde hjulpet hende under shoppeeventen, synes hun at det var på sin plads at tilbyde mig leobukserne i min størrelse. Jeg glæder mig til at modtage dem og style dem præcis ligesom Hanna. Hun ser super cool ud!

40kroners-kjolen.

Photobucket

Har I set de dér billige kjoler, som man kan få i H&M for tiden? Den her kostede 39.95kr - så gør det jo nærmest ikke noget at jeg bliver træt af at glo på den snart, fordi alle piger i København også har den.. :) Jeg har købt den en størrelse for stor, lidt dumt, men jeg gad ikke bytte den for 40kr og det er dog ikke noget et bælte ikke kan klare..

I går havde jeg rocker mange tømmermænd efter en super fed dag i fælledparken i lørdags. Det er længe siden at jeg har haft det så sjovt og bare har haft lyst til at danse dagen lang. Det gjorde jeg så, med en del tømmermænd til følge. Outfittet er fra i går og taget i mine forældres have, hvor de inviterede på tømmermændsgrill. Det siger man jo ikke nej til! :)

23. maj 2010

Servicemeddelse.



Jeg har tømmermænd. Det skal man næsten have, når man danser til elektronisk karneval i mange timer med 5 liter rødvin under armen. Av! Vi snakkes lige imorgen. God pinse!

Spottet - Detaljeret skjorte.


Jeg spottede de fineste skjorter i fredags. De er bløde og farverne er pæne, men det bedste er næsten ringene ned ad siderne på skjorten. Jeg kan godt lide detaljer og de her skjorter, de er altså virkelig flotte. Helt klart et af mine næste køb. Find dem i Gina Tricot til 249kroner, hvor de fås i sand og creme. De kan også findes online.

22. maj 2010

Shoppingspree med lillesøster.

Photobucket

Min søster er lige kommet hjem fra en måned i Thailand med OVERSKUD på kontoen (?!). Hun spurgte mig derfor, om jeg ville tage med hende ud og bruge lidt penge på en ny forårs- og sommergarderobe. OH YES, det vil jeg altid! Jeg elsker at shoppe til mig selv, men også meget gerne på andres vegne. Jeg kan afsløre at min søsters visakort var glødende, da vi var færdige. Hun købte nærmest noget i hver butik, men hun fik altså også fingrene i nogle lækre ting - Buksedragter, denimshorts, topshop skinny jeans, toppe, kjoler og bodystockings. Jeg endte med at have helt dårlig samvittighed på hendes vegne, lige PT har jeg nemlig ikke råd til den helt store shoppingspree. Jeg breder mine køb ud over en hel måned (Ahem, hver anden dag-hosthost.. :)). Jeg var bare kedelig og leverede frynsekjolen tilbage, brugte 100kr på en håndcreme og 80kroner i H&M. Yes, big spender.. :)

Outfittet fra fredag bestod af min nye jakke fra Wrangler og mine nye sko, som min kæreste (uopfordret) har købt til mig. De er et eller andet noname-mærke, men de er faktisk ret seje, fordi de er hvide, lave og kostede 70kroner i Føtex. Jeg synes at det er dejligt med en betænksom kæreste, der har hørt mig nævne 'lave converse' flere gange, for så at købe et fint alternativ, når han står der og køber kød og andre mandige ting i Føtex.. :)

DENIM 4-EVER!

I torsdags var jeg til fin event hos Wrangler, i forbindelse med den nye Wrangler-afdeling i Magasin. Vi hørte lidt om Wrangler og deres nye butik og blev budt på pilsner og dejlig sushi. Det er bestemt ikke dårligt at være modeblogger, for det sker da, at vi får nogle fine gaver. Hos Wrangler fik vi lov til at vælge en ting fra butikken og de fleste valgte selvfølgelig jeans. Det startede jeg også ud med, men jeg ændrede jeans til en mørk denimjakke med rigtig godt fit. Jeg prøvede ellers et par HOTTE kassebukser, men dem var der overhovedet ikke stemning for blandt mine medbloggere.. TSK! :) Herunder har I et billede af jakken, som faktisk er en detalje fra fredagens outfit, som følger senere..

21. maj 2010

STALKER-Kia (og Mikkel).

PhotobucketPhotobucket
RebekkaMaria leverede et virkelig godt show til fashion against aids-event i onsdags. Efter shoppingen sad flere af os bloggere og hyggede os på 'the lot' og nød den gratis øl og mad. Under shoppingen spotttede jeg RebekkaMarias backstageområde og Mikkel var ikke svær at overtale til, at joine mig på min stalker-færd :) Perfekt måde at og tage et dagens på! På scenen workede hun altså virkelig frynsekjolen og i backstageområdet havde hun den fineste blazer på. Den er fra H&M trend og jeg er misundelig! Den var nemlig virkelig pæn IRL.

Mit outfit fra onsdag - Nederdel fra Zara, wedges fra Monki, sheertop fra H&M og jakke fra Only.

6 seje wedges under 600kr.

Jeg så et par alt for lækre wedges (nr. 3) fra S///BAR på Marias blog for lidt tid siden og forelskede mig straks. De kan fås hos smartgirl, hos SamsøeSamsøe og forleden så jeg dem også i Magasin. Jeg tjekkede smartgirls skoudvalg ud og de forhandler faktisk en del billige og cool sko. Jeg faldt bl.a. over ovenstående og de koster alle under 600kr. Ikke dårligt! Jeg er kan ikke bestemme mig for 1, 2, eller 3. Er du på nogle af dem?

20. maj 2010

Dagens @ Wrangler.

Photobucket

Mine fingre kriblede og krablede for at få min nye læderjakke på, da jeg stod foran klædeskabet i morges. Så på røg den, sammen med et helt sort outfit, dog havde det fine detaljer som lynlåse på jeans (kan ikke ses) og spænder på skoene fra Monki. Jeg har brugt dagen på eksamensforbedelse på studiet og til Wrangler-event i magasin. De sidste par dage har jeg faktisk hængt mere ud med bloggere end med min kæreste.. Hmm. Heldigvis kommer han snart hjem også skal vi spise dejlig mad og gå en aftentur i solen.

Kan I forresten lide jakken på et rigtigt menneske?

New in - H&M FAA.

Photobucket

I går var jeg til meget fin shoppeevent hos H&M i samarbejde med Costume. Jeg købte et par ting til Ditte og havde selv udset mig frynsekjole, grå leobukser og skulle klart tjekke denne læderjakke ud. Læderjakken kommer slet slet ikke til sin ret på ovenstående pressebillede. Den er i ægte læder og er simpelthen så flot IRL. Skuldrene er markerede og læderet er slidt, også er der prisen - Under 500kr for ægte læder! Yes, nu er den min. Jeg købte også frynsekjolen, men den skal returneres, da den ikke sidder særlig godt på mig, plus at farven er lidt fesen til min hudtone. Udover læderjakke og frynsekjole fik jeg fingrene i det sejeste regnslag til 20kroner - Perfekt til at ligge i tasken. Nu mangler jeg bare de grå leobukser, som var fuldstædig udsolgt.. Håber at finde dem online..

Underholdningen stod RebekkaMaria for. Hun workede frynsekjolen, det må jeg give hende..